Manisa Büyükşehir Belediyespor’un play-off yarı finakdeki rakibi Fatih Karagümrüklü futbolcular ve taraftarlar arasında yaşanan diyalog şok etti. Manisa BBSK’li futbolculara ağza alınmayacak küfürlerin yer aldığı videoda Erkan Zengin. Mehmet Batdal, Çağrı Ortakaya gibi oyuncuları tribüne çağırarak Manisa Büyükşehir Belediyesporlu oyunculara küfür eden ve şiddet içeren kelimeler kullanan Karagümrük taraftarının sözleri sosyal medyada yankı buldu.

TFF NE İŞ YAPAR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu görüntüler karşısında sessiz kaldı. Küfür, şiddet, hakaret ve tehdit içeren bu video karşısında sessizliğini koruyan TFF’nin Salı günü oynanacak maç öncesinde bir tepki göstermemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

GEREKEN CEVABI SAHADA VERİN

Manisa Büyükşehir Belediyespor takımı, Fatih Karagümrüklü futbolcu ve taraftarların bu küfür, şiddet, hakaret ve tehdit dolu sözlerine en güzel cevabı sahada verecek. İlk maçta 10 kişi kalmasına rağmen 90’ıncı dakikada attığı golle rakibini deviren Siyah-beyazlılar, yarın oynanacak rövanş maçında rakibini eleyerek adını finale yazdıracak.

Editör: TE Bilişim