Ligin bitimine 3 hafta kala formalite maçlarına çıkacak kırmızı siyahlılar son haftalarda gençlere şans vermeyi planlıyor.

Bu sezon borçların nerdeyse tamamına yakınını kapattıklarını ifade eden Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer: “Oyuncu alacakları, SGK ve vergi borçlarının tamamına yakınını kapattık. Yeni sezona borçsuz bir takım olarak gireceğiz. Bu sezon hem borçları kapattık hem de, elimizdeki bütçeyle korkulu rüya görmeden ligi  hedeflediğimiz yerde tamamlayacağız.

Büyük bütçeli takımların bulunduğu zor bir grupta mücadele ettik. Buna rağmen takımımızın sergilediği performans beni mutlu etti. Şimdi tüm planlarımızı yeni sezon için yapıyoruz. Kalan 3 maçımızda alt yapı oyuncularıma şans vereceğiz bu oyuncularımızın performanslarını değerlendireceğiz. Geecek sezon için şimdiden temasa geçtiğimiz oyuncular var. İddialı üst sıralarda yer alacak bir takım kurmak için çalışmalarımızı büyük bir hassasiyet ile sürdüreceğiz.

Sezon bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayırıp, bazı oyuncular ile yola devam edeceğiz. Bu konuda bazı tespitlerimiz ve değerlendirmelerimiz var Ligin bitmesi ile vakit kaybetmeden harekete geçeceğiz. Taraftarımızı coşturacak hedefleri yüksek bir ekip kuracağız ”dedi

Editör: TE Bilişim