BAL liginde ilk yarıyı fırtına gibi kapatan ve açık ara lider olan Turgutluspor'da ikinci hazırlıkları devam ediyor. Hazırlıklarını Antalya sürdüren kırmızlı-siyahlılarda teknik direktör Hakan Şapçı; "Turgutluspor'un yeri kesinlikle BAL lig değil" dedi.
Sözlerine devre arası kampının çok verimli geçtiği ile başlayan Hakan Şapçı; " Hazırlıklarımız çok verimli geçiyor. Biz geçen hafta Turgutlu'da başlamıştık ikinci yarı hazırlıklarına. Geçen Çarşamba günüde Antalya'ya geldik ve hazırlıklarımızı burada sürdürüyoruz. 9 günlük kamp programımız var. Bu süre içeresinde ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Takımımdan çok memnunum. Bizim tek hedefimiz var o da şampiyonluk. Bu doğrultuda da ilerliyoruz. Açıkça söylüyorum Turgutluspor asla BAL lig takımı değil. Turgutluspor 'un yeri her zaman profesyonel ligler. İnşallah sezon sonu şampiyon olup Turgutluspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız " dedi.
"BİR OYUNCU DAHA ALIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ"
Transfer konusuna da değinen başarılı teknik adam Hakan Şapçı; "Bilindiği üzere eski öğrencim Cüneyt Turan'ı takımımıza dahil ettik. Kendisi Antalya kampımıza katılıp takımla birlikte çalışmalara başladı. Bir orta saha oyuncusu ile de görüşme halindeyiz. Orta sahaya da bir takviye yapıp transferi kapatacağız. Açıkçası benim takımımdan bir şikayetim yok. Ama sezon içinde yaşanabilecek sakatlıklardan dolayı devre arası transfer yapmayı düşündük" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim