Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızın kaptanı Osman Çakmak ve Manisa Köprübaşılı olan ikinci kaptan Rahmi Özcan büyük zaferin gecesinde Derin Futbol'a konuk oldular. Program sunucusu Ertem Şener, program yorumcuları Ahmet çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı şampiyonları alkışlarla karşıladılar.

OSMAN ÇAKMAK; "BEN BU BEDELİ BOŞUNA ÖDEMEMİŞİM"

Yaşanan şampiyonluk ile ilgili konuşan Ampute Milli Takımımızın kaptanı Gazi Osman Çakmak; " Son dakikada golü İşin bitmediği içime doğdu. Son dakikalarda korner oldu. Barış'ın pası ile top önümde kaldı. Nasıl vurduğumu hatırlamıyorum. Çok mutluyum. Bizle beraber çalışan 13 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. 2007 yılında Meksika'da düzenlenen turnuvada Ruslar'a yarı finalde kaybetmiştik. O gün takımıma söz vermiştik.  Allah'a şükürler olsun İngiliz'i de yendik, Ruslar'ı da yendik. Allah'a şükür şampiyon olduk. Bu yaşadıklarımızı düşündüğümüzde  ben bu bedeli boşuna ödememişim" dedi

"BACAĞIMI ŞIRNAK'TA KAYBETTİM"

Sözlerine devam eden Ampute Milli Takımımızın kaptanı Gazi Osman Çakmak; "20 yıl önce Şırnak'ta 11 aylık askerken mayına bastım. Sonra hayata evlenerek tutundum. Ellerinizden öper 3 çocuğum var. Çok teşekkür etmem gereken insan var" dedi. Bu cümlelerin ardından göz yaşlarını tutamadı.

RAHMİ ÖZCAN; "RUSYA MAÇINDA ÇOK KRİTİK PENALTI ATTIM"

Sinan Engin'in Alex benzetmesine, ben Sergen'i örnek alıyorum diyen Rahmi Özcan; "

Yıllardır Sergen'i örnek alıyorum. Beşiktaşlıyım. Önemli olan takımın kazanmasıydı. Öncelikle TFF'ye çok teşekkür ediyorum. Bize kamp ortamı sağladılar. Başkan Yıldırım Demirören'e çok teşekür ediyorum.  Rusya maçında çok kritik penaltı attım. Son dakikada kimse penaltıyı atmıyor. Herkes sen at dedi.  Hakem penaltı verdi diye Ruslar sahadan çekilmek istediler. 5 dakikada oyun durdu. Allah'a şükür  golü attım ve final kapısını araladım" dedi.

"A MİLLİ TAKIM'IN ELENDİĞİNE ÇOK ÜZÜLDÜK"

 A Milli takımın elendiğine çok üzüldük. O gün inşallah biz şampiyon olup ülkemize moral vereceğiz dedik. Allah'a şükür kazandık. Çok mutluyum" dedi.

"45 GÜNDÜR ÇOCUĞUMU GÖRMEDİM"

2 aylık çoçuğunu 45 gündür görmediğini söyleyen Rahmi Özcan; "Turnuva başlangıcı kamplar derken 45 gündür görmüyorum çocuğumu. Ama olsun.Herşey ay-yıldızlı armamız için" dedi

DÜNYA KUPASI PRİMİ AMPUTE TAKIMINA VERİLSİN!

Derin futbol yorumcusu Sinan Engin yaşanan şampiyonluğun ödüllendirilmesi gerektiği söyledi. A Mill, takıma verilecek Dünya Kupası primlerinin Ampute Milli takımına verilmesi gerektiği söyleyen Sinan Engin; "Bu işin takipçisi olacağım" dedi.

LUCESCU; "AMPUTE MİLLİ TAKIMI BİZE ÖRNEK OLSUN "

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu Finlandıya maçı sonrası Ampute Milli takımı kutladı. Lucescu; "Ampute Milli Takımı'ndaki hemen hemen bütün oyuncuları tanıyorum. Ne kadar zor şartlarda çalıştıklarını biliyorum. Karakterlerini ortaya koyacaklarından emindim. Avrupa şampiyonu olacaklarından emindim. Ampute milli takımı bize örnek olsun" dedi

Editör: TE Bilişim