Geçen sezon Manisaspor’da sergilediği başarılı performans ile siyah-beyazlıların ligde kalmasında büyük rol oynayan Erman Bulucu devre arası transferinin gözde isimlerinden oldu. Geçtiğimiz günlerde Elazığspor ile karşılıklı yollarını ayıran 28 yaşındaki başarılı defans oyuncusu ile Adana Demirspor, Boluspor ve Gazişehir takımlarının ciddi anlamda ilgilendiği ve Erman’ın önümüzde ki günlerde gelen tekliflere göre bir karaR vereceği öğrenildi.

MANİSASPOR ’DA İLGİLENDİ AMA YASAĞA TAKILDI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Erman Bulucu’nun ismi Manisaspor ile de anılmış ama siyah-beyazlı kulüp transfer yasağı kaldıramadığı için transfer görüşmeleri başlamadan bitmişti.

“ACELECİ DAVRANMAYACAĞIM“

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Erman Bulucu; “Elazığspor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Ben Elazığspor ile iyi bir ilk yarı geçirdiğimi düşünüyorum. 13 lig maçına çıktım. Ama Elazığspor defteri benim için kapandı. Elazığspor kulübüne bundan sonra başarılar dilerim. Transfer tekliflerine gelecek olursak birçok söylenti transfer döneminde ortaya atılıyor. Ama TFF 1.Lig’den 2-3 kulübün ciddi anlamda benle ilgilendiğini biliyorum. Şuna Akhisar’da ailemin yanındayım. Kısa süre içeresinde gelen teklifler doğrultusunda kendim için en doğru kararı vereceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim