Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'e yükselerek önemli bir başarı elde eden Horozköyspor'un Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, kulüp müdürü ve antrenör ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yıldırım, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür ederken, Başkan Ergün'de Horozköyspor'u elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bölgesel Amatör Lig'in yeni temsilcisi Horozköyspor'un Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, Kulüp Müdürü Turhan İnan ve Antrenör Nejat Fenli'yi makamında konuk etti. Takımın başarılı olmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de desteği olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Yıldırım, "Takımımız artık Horozköy'ün değil Manisa'nın takımı oldu. Sizin de desteklerinizle önemli bir başarı elde ettik. Özellikle malzeme ve araç konusunda önemli katkılarınız oldu. Sizin kapınızı çaldığımızda bizi hiç geri çevirmediniz her zaman yanımızda yer aldınız. Sporun içerisinden gelen bir ağabeyimiz olarak bize yol gösterici oldunuz. Sizin verdiğiniz desteklerin binde birini bölge halkından göremedik. Ancak üzüldüğümüz bir nokta var. Daha önce yenilediğiniz kulüp binamızın Yunusemre Belediyesi tarafından yıkılacağı söyleniyor. Bununla ilgili sıkıntı yaşıyoruz" diye konuştu.
HOROZKÖYSPOR'U TEBRİK ETTİ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de elde ettikleri başarıdan dolayı Horozköyspor'u tebrik etti. Takımın bu sene kente güzel bir şampiyonluk hediye ettiğini ifade eden Başkan Ergün, "Bu başarının gelmesinde emeği geçen yönetim kurulu başta olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Umut ediyorum ki Horozköyspor Bölgesel Amatör Lig'de de başarısını sürdürecektir" dedi.
KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK
Manisa'da mücadele eden bütün kulüplerin her zaman yanında olduklarının altını çizen Başkan Ergün, "Özellikle imkânlarımız dâhilinde malzeme ve ulaşım noktasında elimizden gelen bütün desteği kulüplerimize verdik. Horozköy'de kulüp binasının yenilenmesi noktasında desteklerimiz oldu. Benimde üzüldüğüm bir nokta var. Geçen dönem antrenman yapılan sahayı iki kez ziyaret ettim. Buranın kamulaştırılmasını yapalım, güzel bir tesis kazandıralım dedim. Ancak o süreçte arsa sahiplerine ulaşılamadı veya kabul görmedi. Bu proje hayata geçirilemedi. Göreve geldiğimiz günden bu yana Manisa'da spor tesisi yapacak yer aradık. Yaptığımız tesisleri de kulüplerimizin hizmetine sunduk. Bunun sonucunda da başarılar art arda gelmeye başladı. Bundan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim