.

Deplasmanda kozlarını paylaştığı Konya Anadolu Selçukspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Manisa’ya muhteşem bir skorla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şimdi gözler Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Fatih Karagümrük maçına çevrildi. TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da, Fatih Karagümrük maçının hazırlıkları bugün teknik direktör Levent Devrim yönetiminde galibiyet parolasıyla başladı. Deplasmanda farklı kazandıkları Konya Anadolu Selçukspor maçının değerlendirmesini yapan teknik direktör Levent Devrim, Fatih Karagümrük maçının da çok zorlu geçeceğini bu maçı da mutlaka kazanmak istediklerini dile getirdi.

“HEM İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAMIZ, HEM DE 2’DE 2 YAPMAMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ”

Deplasmanda karşılaştıkları Konya Anadolu Selçukspor maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunu ifade eden teknik direktör Levent Devrim, “ Bu bilinçle sahaya çıktık. Hedefe ulaşabilmemiz için kendi sahamızda aldığımız başarılı sonuçları deplasman maçlarında da almamız gerekiyordu. Deplasmanda maç kazanamamız bizde biraz psikolojik olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştı. İyi bir skorla, iyi bir oyunla, farklı bir skorla kazandık. Hem ilk deplasman galibiyetini almamız, hem de 2’de 2 yapmamız Fatih Karagümrük maçı öncesinde bizim için çok önemliydi. Cumartesi günü kendi evimizde Karagümrük ile çok önemli bir maça çıkacağız. Morale ihtiyacımız vardı böylesine zor bir maç öncesinde. Maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Skor belki de çok daha farklı olabilirdi. 2’de 2 yapmamız bizim için çok önemliydi. Şimdi Cumartesi günü kendi evimizde karşılaşacağımız Karagümrük maçına odaklanacağız. Böylesine zorluk derecesi yüksek maçlarda taraftarlarımızın bize vereceği destek çok önemli. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu. 

“ÇOK DAHA İYİ BİR MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR OLACAK”

Bundan sonraki süreçte sakatlığı bulunan futbolcuların tam anlamıyla hazır durumda aralarına katıldıktan sonra çok daha iyi bir Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ortaya çıkacağını söyleyen teknik direktör Levent Devrim, “ Bizim geçen seneden bir takımımız var ama birde önemli takviyeler yaptık takıma. Yaptığımız transferlerin takıma uyumu için zamana ihtiyacımız vardı. Dış transferde bazı futbolcularımız geç katıldılar aramıza. Onları fizik olarak hazırlamak biraz zaman aldı.  Aslında buna mukabil sezon başında yaşadığımız sakatlıklar ciddi anlamda bizde sıkıntı yarattı. Hala bu sıkıntıları yaşıyoruz. Yaser’in Konya Anadolu Selçukspor maçında parmağı kırıldı. Cem Özdemir’den şu anda faydalanamıyoruz. Kürşat Aydın daha tam olarak aramıza dönmedi. Kalecimiz Yusuf Balcıoğlu’nun sakatlığı devam ediyor. Bu bir süreç. Her geçen gün bu takım üzerine koyuyor. Daha eksiğimiz çok. Daha çalışacağımız çok şeyler var. Şu anda aramızda olmayan arkadaşlar aramıza katıldıktan sonra çok daha iyi bir Manisa Büyükşehir Belediyespor olacaktır” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim