Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol Ligi’nin 5.hafta mücadelesinde Artvin Belediye takımını konuk etti. Maçı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri, Bora Çaylan, Gökmen Aytaç, Özcan Nalbantlar, Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol takımı Teknik Direktörü Levent Devrim ve çok sayıda basketbol sever izledi. Maç başlamadan önce Manisa Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Artvin Belediye oyuncuları ile birlikte Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80.yıldönümü dolayısıyla pankart açtılar. Maçın ilk periyodunda etkili oynamaya başlayan Artvin Belediye, ribaundları kaçırmadı ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a hücum şansı tanımadı. İlk periyot 20-26 Artvin üstünlüğü ile bitti. İkinci periyotta Manisa Büyükşehir Belediyespor farkı azaltmak istese de Artvin bu periyodu 38-46 önde bitirdi. Maçın üçüncü periyodunda Artvin sayı farkının azalmasına izin vermedi ve isabetli atışları ile üçüncü periyottan da 60-66 önde ayrıldı. Maçın son periyodunda Artvin Belediye üstünlüğünü devam ettirdi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor maçtan 79-90 mağlup ayrıldı.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 5.Hafta Karşılaşması

Salon: Atatürk Spor Salonu

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gurur, Fırat(14), Deniz, Derrick(22), Erhan(3), Çağıl, Recai(3), Zafer, Orbay(12), Devin(23)

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

Artvin Belediye: Rıcky(33), Tamer(2), Burak(3), Burak(2), Özgür(8), Gökhan(10), Tolga(2), İlhan(5), Ömer(7), Marshall(18)

1.Periyot: 20-26

2.Periyot: 18-20

3.Periyot: 22-20

4.Periyot: 19-24

Maç sonucu: 79-90

Editör: TE Bilişim