Deplasmanda konuk olduğu lider Karesispor’u son saniyede elinden kaçıran ve ardından ise kendi evinde konuk ettiği Sigortam Net İTÜ BB takımına uzatma dakikalarında mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımında, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Mamak Belediyespor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor. Deplasmanda oynayacakları zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan baş antrenör Ceyhun Cabadak, Mamak Belediyespor’u mağlup ederek, yaşadıkları şanssızlığı kırmak istediklerini dile getirdi. Hazırlıkların galibiyet parolasıyla sürdüğünü söyleyerek sözlerine başlayan Cabadak, “ Mamak Belediyespor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Sakatlıklar ve hastalıklar maalesef iki haftadır canımızı sıkıyor. İstediğimiz antrenman temposunda, istediğimiz maç temposunda, istediğimiz maç hazırlığına ulaşamıyoruz ama yapacak bir şey yok. Şu anki şartlar dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Biraz şanssız mağlubiyetler aldık. Karesi maçında son topta, Sigortam Net İTÜ BB maçında ise uzatmalarda kaybettik. İnşallah bu şanssızlığımızı Mamak Belediyespor maçında kıracağız” diye konuştu.

“ MAMAK BELEDİYESPOR KENDİ SAHASINDA ÇOK ETKİLİ BİR TAKIM”

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Mamak Belediyespor’un kendi sahasında çok etkili bir takım olduğunu da dile getiren baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Bu sezon kendi sahasında oynadığı 7 maçın 6’sını kazanmış bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Rakibimizin genç oyuncuları var, tecrübeli oyuncuları var. Kendi evinde iç saha atmosferini iyi kullanan bir takım. Biz yine maça iyi hazırlanıp iyi mücadele edip bu sefer şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. İnşallah bunu becerebiliriz” ifadelerini kullandı.

“ ÖNÜMÜZDE ÇOK ÖNEMLİ MAÇLAR VAR”

Basketbolun çok değişken bir oyun olduğunu ifade ederek sözlerini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak, “ Mağlup olduğumuz son iki maçı kazanabilirdik ancak kaybettik. Bu tür mağlubiyetler olabiliyor. O günkü bireysel performanslar, o günkü kararlar belirleyici olabiliyor. Dolayısıyla bunlara takılmadan önümüzdeki maçları düşünmemiz lazım, önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Hayat devam ediyor. Çok önemli maçlar var önümüzde.  Bu nedenle şu anda bizim için en önemli maç deplasmanda karşılaşacağımız Mamak Belediyespor maçı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim