Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde Cumartesi günü final grubu maçlarında son hafta heyecanı yaşanacak. Son maçında deplasmanda karşılaştığı Edirne Bld. Edirnespor’a mağlup olarak bir üst lige çıkmayı bayramın ikinci günü Manisa’da karşılaşacağı Bornova Belediye maçına erteleyen potada ki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Cumartesi günü oynanacak olan zorlu maç öncesinde nefesler tutuldu. Kazanmaktan başka düşüncesi olmayan ve futboldan sonra basketbolda da destan yazmak isteyen dev adamlarımızda tek hedef salondan galibiyetle ayrılıp, adını Türkiye Basketbol Ligine yazdırmak.

ŞIKTAŞLI, “ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Bayramın ikinci günü saat 14.00’de (Cumartesi) Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Bornova Belediye maçı öncesinde çifte bayram sevinci yaşamak istediklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, tüm Manisalılara seslenerek, “ Final grubu maçlarında son haftaya giriyoruz. Bir üst lige yükselme adına tüm enerjimizi Bornova Belediye maçında harcayacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle Bornova Belediye maçında galibiyete kilitleneceğiz. Son haftaya giriyoruz. Sezon başından bu yana adımızı Türkiye Basketbol Ligine yazdırmak için büyük emekler, mücadeleler verdik. Şampiyonluk için taraftarlarımızın desteği bizim için olmazsa olmazımız. Tüm Manisalı basketbol severleri Cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk Spor Salonuna bekliyoruz” dedi.

“ATATÜRK SPOR SALONUNU BAYRAM YERİNE ÇEVİRELİM”

Şu anda tamamen takım olarak Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacakları Bornova Belediye maçına konsantre olduklarını ifade eden Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, “ Maç sonunda taraftarımızla birlikte çifte bayram sevinci yaşamak istiyoruz. Oyuncularımızın gerekli motivasyon ve agresiflikle sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımızdan da büyük destek bekliyoruz. Bu işi buraya kadar getirdik. Saha ve seyirci avantajı bizde. Bu avantajı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu takım Türkiye Basketbol Ligine yükselmeyi sonuna kadar hak etti. Dev adamlarımıza güvenimiz sonsuz. Cumartesi günü potada tarih yazma günü. Taraftarlarımıza sesleniyoruz. Gelin bu tarihi hep birlikte yazalım” diye konuştu.

FİNAL GRUBUNDA SON HAFTA MAÇLARI

16 HAZİRAN CUMARTESİ

(Saat 14.00) Gemlik Basketbol-Fethiye Belediye

(Saat 14.00) Artvin Belediye-Boluspor

(Saat 14.00) Manisa Büyükşehir Belediyespor-Bornova Belediyesi

(Saat 14.00) Final Spor-Edirne Bld- Edirnespor

FİNAL GRUBUNDA SON HAFTAYA GİRİLİRKEN PUAN SIRALAMASI

1.Manisa Büyükşehir Belediyespor: 22

2.Final Spor: 22

3.Edirne Bld. Edirnespor: 22

4.Artvin Belediye: 20

5.Boluspor: 19

6.Fethiye Belediye: 19

7.Bornova Belediyesi: 17

8.Gemlik Basketbol: 15

Editör: TE Bilişim