İlk yarının son maçında deplasmanda karşılaştığı Bornova Belediyespor’u 73-70 mağlup ederek final grubunun ilk yarısını 13 puanla zirvede bitiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da ikinci yarının ilk haftasında Cuma günü deplasmanda oynanacak olan Artvin Belediye maçının hazırlıkları bugün baş antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Antrenmanın ilk bölümünde fitness salonunda kuvvet çalışması yapan temsilcimiz daha sonra Atatürk Spor Salonu’nda teknik ve taktik çalışması yaptı. Antrenmanın önemli bölümünde ise kısa ve uzun boylu oyuncular gruplara ayrılarak pozisyon atışları yaptılar.

MELİH SEVDA, “ LİGİN İLK YARISINI UNUTTUK”

Yeşil beyazlı dev adamlarımızda Melih Sevda galibiyetler serisini Artvin Belediye maçında da sürdürmek istediklerini söyleyerek, “ Final grubunda oynadığımız ilk 7 maçı unuttuk. Bizim için lig yeniden başlıyor. Her maç bizim kazanmamız gereken bir final maçı. En değerli maç bizim için önümüzde ki maç. Deplasmanda konuk olacağımız Artvin Belediye maçı da bu maçlardan bir tanesi. Oraya kazanmak için gideceğiz. Ligin ilk yarısını unuttuk. Tekrar orada yeniden bir başlangıç yapıp galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

ÇAĞIL TOPBAŞ, “ KALAN TÜM MAÇLARIMIZ FİNAL NİTELİĞİNDE”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Çağıl Topbaş ise yaptığı açıklamada, “ Final grubu maçlarında ilk yarıyı zirvede bitirmek bizim hedeflediğimiz bir başarıydı. Takım olarak şu anda istediğimiz durumdayız. İlk yarıyı lider olarak bitirdik. Ancak önümüzde daha 7 maç var. Hepsi bir final niteliğinde. Yine ilk yarıda hazırlandığımız gibi bundan sonraki maçlarımıza da aynı şekilde hazırlanacağız. Takımın motivasyonu da çok iyi durumda. Şimdi tek düşüncemiz Artvin Belediye maçı. İnşallah bu maçı da kazanarak final grubunun ikinci yarısına da galibiyetle başlayacağız. Takım olarak hedeflediğimiz lige çıkmaya kenetlendik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim