Cumartesi günü deplasmanda konuk olacağı Lider Edirne Belediye Edirnespor maçının hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu’nda sürdüren dev adamlarımız rakibini yenmeye and içti. Galibiyet sözün veren dev adamlar, “ Rakibimizi şu ana kadar sadece bir takım mağlup etmeyi başardı. O takımda biziz. Cumartesi günü kazanıp yeniden liderlik koltuğunu geri alacağız” diye konuştular.

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubunda mücadele veren ve geçtiğimiz hafta konuk ettiği Gemlik Basketbol Takımını 62-56 mağlup etmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımında gözler Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Edirne Belediye Edirnespor maçına çevrildi.

ÖNCE FİTNESS SALONUNDA ARDINDAN İSE SALONDA ÇALIŞTILAR

Manisa’nın dev adamları bugün yaptıkları antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüler. Bugün yapılan antrenmanda fitness salonunda çabuk kuvveti geliştirmeye yönelik egzersiz çalışması yapan dev adamlarımız, daha sonra salona geçerek basketbola özgü teknik ve taktik çalışması yaptılar.

YOLCULUK CUMA SABAHI

Yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek olan Manisa’nın dev adamları Cuma günü Edirne’ye gidecekler. Cuma günü saat 17.00’de maçın oynanacağı Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda son çalışmasını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak olan temsilcimizde şu anda sakatlığı devam eden Enis dışında eksik isim bulunmuyor. İki takım arasında ki zorlu mücadele 10 Şubat Cumartesi akşamı saat 17.00’de Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda başlayacak.

CABADAK, “ KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak zorlu maç öncesinde morallerinin yüksek olduğunu söyleyerek, “ Hazırlıklarımızda sona doğru geldik. Zor bir maç olacak.  Kazanmaya gidiyoruz. İlk maçta rakibimizi mağlup etmeyi başarmıştık. Yine kazanıp lider olarak Manisa’ya dönmek istiyoruz” dedi.

GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER

Devam eden Edirne Belediyesi Edirnespor maçının hazırlıklarında morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlenen dev adamlar ise zorlu maç öncesinde, “ Rakibimizin şu ana kadar tek yenilgisini bulunuyor. Rakibimizi mağlup eden tek takım biziz. Cumartesi yine kazanıp Manisa’ya lider olarak dönmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Zoru başaracak güce sahibiz” ifadelerini kullandılar.

TBF 2. LİG B GRUBUNDA PUAN SIRALAMASI

1.Edirne BLD. Edirnespor: 25

2.Manisa Büyükşehir Belediyespor: 24

3.Fethiye Belediye: 23

4.Bolu Spor: 23

5.Final Spor: 20

6.Mamak BLD.  Yeni Mamak Spor: 19

7.Gemlik Basketbol: 19

8.Mersin BŞB: 18

9.Tenis Eskrim Dağcılık: 17

10.Erzurum BŞB Gençlik: 16

11.UPS Spor: 16

12.İzmir BŞB: 13

Editör: TE Bilişim