Yarın saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmada Erzurum BŞB Gençlik ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Manisa’nın Dev Adamları, Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan maçta Manisalı basketbol severlerden destek bekliyor.

Türkiye Erkekler Basketbol 2’inci Ligi’nde B Grubunda zirvenin sahibi olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Erzurum BŞB Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Bugün yaptığı taktik antrenmanı ile hazırlıklarını tamamlayan Manisa’nın Dev Adamları, yarın oynanacak olan maçta tribün desteğini yanlarında  hissetmek istiyor.

CABADAK, “ CİDDİ BİR RAKİBE KARŞI OYNAYACAĞIZ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “ Her maça hazırlandığımız gibi hazırlandık. Yarın ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Onlarında play-off hedefine yaklaşmak için ekstra galibiyete ihtiyacı var. Oyuncu kalitesine baktığın zaman tek tek iyi bir kadroya sahipler. Oyuncu kalitesiyle şu anda ligde daha üst sıralarda olması gereken bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için zorlu bir maç olacak. Kendi sahamızda seyircimizin de desteğiyle sert oynayarak, sert müdafaa yaparak müdafaadaki enerjiyi hücuma taşıyarak bir galibiyet almak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim