Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımında gözler 28 Nisan tarihinde başlayacak olan final grubu maçlarına çevrildi. Play-off eleme maçlarını geçen temsilcimiz final grubu maçlarında da başarılı sonuçlara imza atıp 1. Lig hedefine ulaşmak istiyor.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B Grubu’nda sezonu lider olarak tamamladıktan sonra play-off eleme maçında karşılaştığı Serra Sünger İnegöl Belediyespor’u iki maçta da mağlup ederek adını final grubu maçlarına yazdırmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımını büyük bir heyecan sardı.

PERŞEMBE GÜNÜ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAKLAR

Play-off eleme maçında iki kez karşılaştığı Bursa ekibini mağlup ederek adını final grubu maçlarına yazdırmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımında baş antrenör Ceyhun Cabadak, Perşembe gününe kadar takıma izin verdi. Yeşil Beyazlılar, Perşembe günü yapacağı kuvvet, teknik ve taktik çalışmasıyla final grubu maçlarının hazırlıklarına başlayacak.

24 NİSANDA İSTANBUL’DA FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILACAK

24 Nisan tarihinde İstanbul’da yapılacak olan fikstür çekiminin ardından final grubunda ilk maçların programı belli olacak. Final grubu maçlarında da başarılı sonuçlara imza atıp 1. Lig hedefine ulaşmak isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamlarında moraller ise son derece yüksek.

Editör: TE Bilişim