Maç boyunca kontrollü bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, mücadeleden 71-86 galip ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor 7’nci maçında 7’nci galibiyetini aldı ve grup liderliğini devam ettirdi.

Türkiye Basketbol 2’nci Lig B Grubu 7’nci hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri, Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar ve Gökmen Aytaç da izledi.

Maçın ilk periyodunun ilk dakikalarında her iki takımda sayı üretmekte zorlandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor savunmada boşluklar verdi ve ilk periyodu İzmir Büyükşehir Belediyespor, 23-22 önde bitirdi. Maçın ikinci periyodunda Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibi karşısında hızlı hücum sayıları üretti. Yeşil Beyazlılar ikinci periyodu 39-43 önde bitirdi.

DAHA HIZLI BİR İKİNCİ YARI

Maçın üçüncü periyoduna etkili başlayan taraf Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu. Bu periyotta, sayı farkını artıran yeşil beyazlılar, oyunun seyrini de değiştirmeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor üçüncü periyodu 15 sayı farkla 51-66 önde bitirdi. Maçın son periyodunda İzmir Büyükşehir Belediyespor’a istediği oyunu oynatmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, başarılı üçlük atışları ve hızlı hücum sayılarıyla farkı korudu ve bu periyodu da 71-86 önde bitirerek, maçın sonucunu da tayin etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor 7’nci maçında 7’nci galibiyetini aldı ve B Grubundaki liderliğini devam ettirdi.

MEVLÜT AKTAN; “SİZLERİ KUTLUYORUM”

Maçın sonunda soyunma odasına gelerek baş antrenör, oyuncular ve teknik ekibi tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, “Sizleri göstermiş olduğunuz performanstan dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda da başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta Manisa Atatürk Spor Salonu’nda Finalspor’u konuk edecek.

Maç: Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubu karşılaşması

Salon: İzmir Celal Atik Spor Salonu

Hakemler: Özkan Talo, Kerim Abdurrahman Yılmaz, Salih Ocakoğlu

İzmir Büyükşehir Belediyespor: Aras, Hasan, Ateş, Oğuz, Orhun, Necabeddin, Feyyaz, Batuhan, Berkay, Cem, Birtan, Sinan

Baş Antrenör: Mustafa Ağme

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker, Selahattin, Zafer, Melih, Çağıl, Haluk, Omay, Recai, Enis, Cihad, Orkun, Mustafa

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

1.Periyot: 23-22

2.Periyot: 39-43

3.Periyot: 51-66

4.Periyot: 71-86

Editör: TE Bilişim