TFF 1. Lig'in 8. haftasında Manisaspor ile Denizlispor arasında oynanan maçta protokol tribününde çıkan olaylarla ilgili Denizlispor yönetimi tarafında bir açıklama yapıldı.

“CAMİAMIZI DERİNDEN ÜZDÜ”

TFF 1. Lig'de Grandmedical Manisaspor ile Denizlispor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maçta çıkan olaylarla ilgili Denizlispor Kulübü'nde açıklama yapıldı. Yaşanan olayların iki kulübün yönetimlerine mal edilmemesi gerektiği ve olayların yönetimi ile camiayı derinden üzdüğü belirtildi.

“ÇIKAN OLAYLARI FIRSATA ÇEVİRENLER VAR”

Protokol tribünde çıkan olayların ardından bazı taraftarların camlarının kırıldığına dair bilgilerin de verildiği açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

“Dün akşam oynadığımız GM Manisaspor karşılaşması sırasında protokol tribününde çıkan olaylar yönetimimizi ve camiamızı derinden üzmüştür. Çıkan olayları fırsata çevirerek bizleri hedef gösterip camiamızı karalamaya çalışanları öncelikle etik kurallar çerçevesinde davranmaya davet ediyoruz”

“ÜZÜCÜ OLAYLARIN SON BULMASINI DİLERİZ”

Açıklamanın devamında iki şehrin dost kalmaya devam edeceğini vurgulayan Denizlispor yönetimi; “Taraftarlar yüzünden çıkan olayları yönetimlere mal etmemeli, bu olayları karşılıklı kin ve nefrete dönüştürmemeliyiz. Manisa ve Denizli şehirleri Ege'nin iki güzide şehri olarak dost kalmaya devam edecektir. Bu olayların ilerleyen süreçlerde tekrarlanmamasını temenni eder, bu üzücü olayların son bulmasını dileriz.”

Editör: TE Bilişim