Bu sezon yaşadığı şampiyonluğun yanı sıra rekorları alt üst ederek tüm futbolseverlerin büyük takdirini kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Son olarak CHP Yunusemre İlçe Başkanı Güngör Serdar Bozyaka ve CHP  Yunusemre eski İlçe Başkanı Kubilay Koç, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde başkan Mevlüt Aktan’a tebrik ziyaretinde bulundular.

2017-2018 futbol sezonunun TFF 3. Lig 1. Gruptaki şampiyonu Manisa Büyükşehir Belediyespor’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Son olarak CHP Yunusemre İlçe başkanı Güngör Serdar Bozyaka ve CHP Yunusemre eski İlçe Başkanı Kubilay Koç, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kulüp başkanı Mevlüt Aktan’a tebrik ziyaretinde bulundular.

BOZYAKA, “ MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, MANİSA’MIZIN BÜYÜK DEĞERİDİR”

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Yunusemre İlçe Başkanı Güngör Serdar Bozyaka, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa’mız için büyük bir değerdir. Bu sezon rekorlar alt üst edilerek yaşanılan şampiyonluk tüm Manisalıları olduğu gibi bizleri de gururlandırmıştır. Manisa Büyükşehir Belediyespor camiasının şampiyonluğu kutlu olsun. Bizlerde CHP Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’a elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İnşallah Manisa Büyükşehir Belediyespor’u ilerleyen dönemlerde en üst liglerde görürüz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKTAN, “ BU NAZİK ZİYARET NEDENİYLE CHP YUNUSEMRE İLÇE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, bu nazik ziyaretleri nedeniyle CHP Yunusemre İlçe Başkanı Güngör Serdar Bozyaka ve CHP Yunusemre eski İlçe Başkanı Kubilay Koç’a teşekkür ederek, “ Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak tüm siyasi partilerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır. Manisa Büyükşehir Belediyespor tüm Manisalıların takımıdır. Bizler bu konuda Manisa Büyükşehir Belediyespor yönetimi olarak çok hassasız. Sporda siyasetin yerinin olmadığını her platformda dile getiriyoruz. CHP Yunusemre İlçe Başkanlığına bu nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim