Manisaspor kongresi ile ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; "Manisaspor 'da değişim şarttır. Manisaspor kongresi yeni gelişmelere gebedir. Kimsenin bundan şüphesi olamasın" diyerek Abdullah Mergen'in tek aday olmayacağını ima etti
Manisaspor kongresi de 18 Haziran günü yapılacak. Manisaspor tarihinde ilk kez bir Cumartesi kongresi yapılıyor o da tuhaf. Yani ‘Herkes hafta sonu tatile gitsin, kimseye kongreye gelmesi' diye bir düşünce hasıl olmuş. Sonuçta Manisaspor kongresinin de yeni gelişmelere gebe olacağını tahmin ediyorum. Adaylar var ama resmi açıklama yok. Bu bir haftalık süreçte önemli olan Manisaspor'u da istenilen noktaya taşımak. Bu sene, Manisaspor'a verdiğimiz destek ve katkıyla, her ne kadar zaman zaman barışık ama çoğu zaman televizyonlarda ve basın yoluyla beni yerden yere vuran bir kulüp başkanı var. Sonuçta herkes ektiğini biçecek. Manisaspor'da da artık değişim zamanı. Önümüzdeki kongrede ne olur, ne biter şimdiden Manisa'ya hayırlı olsun. İnşallah güzel gelişmeler olacaktır. Bu sene verdiğimiz destekle Manisaspor'u şampiyon yaparak hatta daha dün oyunculara ödemeler yaparak güzel mutluluğu onlara verdik. Orada da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki Manisa hem spor anlamında hem de tesis anlamında daha yukarılara gelecektir" dedi.
"ŞEFFAF OLACAKLAR"
Sözlerine devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün; "Eğer mevcut yönetim devam ederse destek olmayacağım. Ben illa benim yönetimim olacak demiyorum. Manisa'nın destekleyeceği şeffaf ve hesap verebilen bir yönetime seve seve destek veririm ama dediğim gibi önce şeffaf olacaklar" diyerek Manisaspor kongresinin şifreleri verdi.
Editör: TE Bilişim