Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlılar, Uncubozköy’de bulunan Sir Winston Kafe’nin işletmecisi Tufan Akan’ın kahvaltıda konuğu oldu. Sir Winston Kafe’nin işletmecisi Tufan Akan, yeni oluşum sağlayan yeşil beyazlılara başarılar diledi.

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil Beyazlılara moral olması açısından Uncubozköy’de bulunan Sir Winston Kafe’nin işletmecisi Tufan Akan tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kadayıfçılar, Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, yeşil beyazlı oyuncular ve teknik heyet katıldı.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Kaptanı Melih Sevda, Sir Winston Kafe işletmecisi Tufan Akan’a teşekkür etti. Takım Kaptanı Melih Sevda, “Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubunda mücadele edeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyespor ortamı çok güzel ve sağladığı olanaklar da birçok takım da yok. Biz burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Takımımızın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Buna ben ve takım arkadaşlarım sonuna kadar inanıyor” dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak, yeni kurulan bir takımın uyum sürecinden sonra başarılı olacağına inandığını söyledi. Cabadak, “Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının tek amacı olacak, çalışmak. Disiplinli ve azimli bir şekilde çalışacağız. Bu kulüp gerçekten zirveyi hak ediyor” dedi.  Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kadayıfçılar ise “Yeni bir takım, yeni bir heyecan. Kadromuzu da kurmaya devam ediyoruz. Basketbola ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gönül veren tüm Manisalı vatandaşlarımızı Kasım ayında başlayacak maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim