Manisa Büyükşehir Belediyespor’a yan bakılmıyor. Yeşil-Beyazlılar son 4 haftada aldığı 12 puan ile lig liderliğine yükselirken, takımın yükselen performansı teknik direktör Levent Devrim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü. Liderlik keyfini çıkaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şimdiki hedef ise hafta sonu oynanacak zorlu Ofspor maçı.

LEVENT DEVRİM; “DEPLASMANDA KAZANMAK ÖNEMLİYDİ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Levent Devrim Yeni Altındağ Belediyespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Ankara deplasmanında çok değerli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Levent Devrim; “Son 4 maçta 12 puan topladık. İstikrarlı bir gidişimiz var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Yeni Altındağ Belediyespor maçında da iyi oyunumuzu devam ettirdik. İyi mücadele ettik. Çok iyi oynamasak da mücadelemiz ile maçı kazanmasını bildik. Ne olursa olsun deplasmanda kazanmak çok önemliydi. Tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi

“OFSPOR MAÇINA ODAKLANACAĞIZ”

Sözlerine devam eden Levent Devrim; “Önümüzde Ofspor maçı var. Artık bütün hafta bu maça odaklanacağız. Zirve mücadelesinde ki önemli rakiplerimizden biriyle oynayacağız. Tek tek bakacağız maçlara. Ofspor maçını seyircimiz önünde kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

UMUT KAYA; “ İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

Manisa Büyükşehir Belediyespor ’un başarılı orta saha oyuncusu Umut Kaya Yeni Altındağ Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Umut Kaya; “İyi bir hava yakaladık. Oyunumuz oturttuk. Galibiyetler geldikçe üzerimizde ki baskıyı da atmış olduk. 4 haftadır aldığımız galibiyet serisi ile liderlik koltuğuna oturduk. İnşallah bundan sonra sezonun sonuna kadar liderlik koltuğunda otururuz ve hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşırız” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI”

Düzcespor deplasmanı sonrası Yeni Altındağ Belediyespor deplasmanında da golünü atan Umut Kaya; “Önemli olan takımımızın kazanması. Bu hafta ben gol atarım öteki hafta başka arkadaşımız. Tabi ki de gol atmak asist yapmak takımıma skor katkısı yapmak istiyorum. Yavaş yavaş performansımda takımla birlikte artıyor. Gol atmak güzel ama önemli olan kazanmamız” diyerek sözlerine son verdi.

KALESİNİ GOLE KAPADI

Öte yandan yeşil-beyazlılar son 4 hafta bileği bükülmezken bu süreçte kalesinde de gol görmedi. Sırasıyla Erzin Belediyespor, Düzcespor, Dardanelspor ve Yeni Altındağ Belediyespor maçlarını kayıpsız geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor bu maçlar rakip filelere 9 gol atarken kalesini gole kapadı.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Manisa Büyükşehir Belediyespor savunma hattı ile de ön plana çıkıyor. Şu ana kadar kalesinde 3 gol gören yeşil-beyazlılar, ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Editör: TE Bilişim