Adana’da düzenlenen 9. Uluslararası Adana Yarı Maratonu’nda, Manisa’mızı ve kulübümüzü temsil eden Ahmet Bayram, 1400 sporcu arasında genel klasmanda 26’ıncı ve kendi yaş grubunda ise toplam 110 sporcu arasında 1’inci olmayı başardı.

“2019 YILINA KUPA VE MADALYA İLE BAŞLADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

2018 yılının kendisi ve kulübü için muhteşem geçtiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, “ 2018 yılında kulübüme sayısız kupa ve madalya kazandırdım. 2018 yılında son 8 yarışmamda çok iyi bir seri yakaladım ve 1’inci oldum. 2019 yılının ilk yarışmasında Adana’da düzenlenen 9. Uluslararası Adana Yarı Maratonu’nda koştum ve kendi yaş grubumda ise yine birinci olarak üst üste 9’uncu yarışımı kazandım. Manisa’mızın ve kulübüm Manisa Büyükşehir Belediyespor’un adını yine başarıyla duyurduğum için çok mutluyum” diye konuştu.

“BANA SADECE ÇOK ÇALIŞMAK DÜŞÜYOR”

Spora ve sporcuya büyük destek veren bir belediye başkanına sahip olduklarını ifade eden Ahmet Bayram, “ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza verdikleri destekler nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Benim başarılı olmam için ne gerekiyorsa yapıyorlar ve gerekli olan tüm desteği vererek her türlü imkanı sağlıyorlar. Bana da sadece çok çalışmak düşüyor. Bu yıl yine benim yılım olacak. Bundan sonrada kulübümün ve Manisa’mızın adını başarıyla duyurmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim