.Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yarın saat 15.30’da deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıkları bu sabah teknik direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştığı Bugsaşspor’u net bir skorla 3-0 mağlup eden temsilcimiz, başkent deplasmanından 3 puanla dönüp zirve yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmek istiyor.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 7 PUAN TOPLARKEN, ETİMESGUT İSE 0 PUAN ÇEKTİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2. hafta maçında ise deplasmanda Kırklarelispor’la golsüz berabere kalmıştı. Ligin 3. haftasında Mümin Özkasap Stadı’nda Bugsaşspor’u konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 7’ye çıkarmıştı. Temsilcimizin yarın saat 15.30’da deplasmanda kozlarını paylaşacağı rakibi Etimesgut Belediyespor ise sezona deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Kırklarelispor yenilgisiyle başlamıştı. Ligin 2. haftasında Bugsaşspor’a 2-1 ve 3. haftasında ise Tarsus İdman Yurdu’na 3-1 mağlup olan başkent ekibi ilk üç haftada hanesine puan yazdıramadı.

ERMAN VE YASER FORMA GİYEMEYECEK

Bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına son noktayı koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sakatlıkları devam eden Erman Bulucu ve Yaser Hacımustafaoğlu, Etimesgut Belediyespor maçının kafilesinde yer almadılar. Bugün akşam saatlerinde Ankara’ya giderek kampa giren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hedef ligin 4. haftasını galibiyetle kapatmak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ İLKER YASİN

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4. hafta maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçını İlker Yasin yönetecek. Yasin’in yardımcılıklarını Berkay Daban ve Efe Kurtuluş yapacaklar. Karşılaşmanı dördüncü hakemi ise Erdoğan Özkaya.

Editör: TE Bilişim