Midi Kızlar Voleybol Müsabakalarında heyecan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Salihli Belediyespor arasında oynanan final maçıyla sona erdi. C grubunda sezonu namağlup birinci bitirdikten sonra yarı final maçında Alaşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek finale yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor Midi Kızlar Voleybol Takımı, Salihli Belediyespor ile oynadığı final maçını 3-1 kaybetti ve Manisa 2’incisi oldu. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Salihli Belediyespor, birinci seti 25-15 kazandı. İkinci sette rakibine 25-14’lük üstünlük sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, skora denge getirdi. Üçüncü seti 25-21 ve dördüncü seti 25-13 kazanan Salihli Belediyespor Midi Kızlar Voleybol Takımı, Manisa şampiyonu olarak adını Türkiye şampiyonasına yazdırmayı başardı.

KORKMAZ, “ İLK YILIMIZDA FİNALE YÜKSELMEMİZ BAŞARI”

Baş antrenör Dudu Korkmaz, 1. yardımcı antrenör Selin Etker ve 2. yardımcı antrenör Caner Doğançay yönetimindeki Manisa Büyükşehir Belediyespor Midi Kızlar Voleybol Takımı, ilk yılında finale yükselmeyi başardı. Baş antrenör Dudu Korkmaz, Manisa şampiyonluğunu kaçırdıkları için çok üzgün olduklarını söyleyerek, “ 12 sporcumuzun 10 tanesi ilk kez bu yıl bir arada mücadele ettiler. Buna rağmen çok iyi maçlar çıkararak önce grup 1’incisi olmayı başardık, ardından finale yükseldik. Sporcularımızı ortaya koydukları mücadele nedeniyle kutluyorum” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1

Salihli Belediyespor: 3

Salon: Çok Amaçlı Spor Salonu

Hakemler: Baş Hakem ( Zekeriya Aslan) Yardımcı Hakem ( Okan Akçora)

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İrem Tanyeri, Ceylin, Serah, Burcu, Rümeysa, Müge, Dilara, Ecrin, İrem Erbil, Erva, Sude

Salihli Belediyespor: Sude, Ekin, İrem Su, Derin, Ayşegül, İrem, Aysu, Hatice, Nehir, Ceylin, Betül, Ece, Ülkü Nur

SETLER

1.set: 25-15 (Salihli Belediyespor)

2.set: 25-14 (Manisa Belediyespor)

3.set: 25-21 (Salihli Belediyespor)

4.set: 25-13 (Salihli Belediyespor)

Editör: TE Bilişim