U19-U17-U16-U15 takımlarına yeni katılan sporcular ile beraber bu sene kadrolarını daha da güçlendiren yeşil-beyazlı kulüp, genç yıldızlarını a takıma kazandıran bir akademik kulüp olmayı hedefliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol alt yapı takımı 2017-2018 sezonu antrenmanlarına başladı. U19-U17-U16-U15 takımlarına yeni katılan sporcularla birlikte gücüne güç katan yeşil-beyazlılar bu sezon mücadele edeceği gelişim ligleri için yoğun bir tempoya girdi. Bir yandan ligde daha üst sıralarda yer almayı hedeflerken, bir yandan da yetenekli sporcuları a takıma kazandırmayı amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar,”  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa sporunun ve sporcunun gelişimi için yatırımlarını sürdürürken biz de bu doğrultuda kulüp olarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda altyapıdan Manisa'ya yeni yetenekler kazandırmanın peşindeyiz. Kulübümüzün öz kaynaklarından yetişen evlatlarımızı a takıma kazandırarak akademik bir kulüp olmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda da bu süreçte alt yapıda gelişim liginde de takımımızı üst sıralara taşımayı amaçlıyoruz” dedi.

YENİ KAYITLAR AÇILIYOR            

Yaz okulları ve elit guruplardan seçtikleri yetenekli sporcuları bünyesine katarak geniş bir oyuncu havuzu oluşturduklarını da sözlerine ekleyen Nalbantlar,” Bununla beraber kış okullarında bu oyuncu havuzunun daha da genişlemesi için futbol, yüzme, basketbol  ve voleybol  branşlarında Ekim ayında kayıtlar açılıp, Mayıs ayına kadar da kurslar devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim