Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Bölgesel Gelişim Ligi'nde mücadele eden futbol altyapı takımları yeni sezona hazırlık çalışmalarına artan tempoda devam ediyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün tesis desteği ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetiminin maddi manevi tam desteğiyle yoğun antrenman temposu ve hazırlık maçlarıyla sezona hazırlanan U15, U16, U17 ve U19 takımları gençleri çalışma azimleri ve hırslarıyla dikkat çekiyorlar. Yeni sezonda U15 ve U16 takımları Turgay Sütcüoğlu, U17 ve U19 takımları Hikmet Savran'a emanet edilirken, kaleci antrenörü Mustafa Okal, yardımcı antrenörler Evren Sönmezışık ve Enes Kaya eşliğinde çalışmalar ligde üst sıralarda yer almanın hesapları üzerine yapılıyor.

Hikmet Savran'ın UEFA A Belgesi kursu için Erzurum'da bulunması nedeniyle takımı bu süre zarfında U14-U13 Teknik Sorumlusu Akif Taşcı ve Enes Kaya birlikte çalıştırdı.

U15'LER BU SEZON İLK KEZ MÜCADELE EDECEK

Ligde yeşil sahaya ilk adımı atacak olan 2004 doğumlu oyunculardan oluşan U15 takımı da yeni sezon hazırlıkları kapsamında  çalışıyorlar. Sezon açılışında büyük bir revizyona giren gönderilen oyuncuların yanında kadrosunu Manisa ve ilçelerinin yanı sıra çevre illerden yaptığı transferlerle güçlendiren Manisa BBSK U15 takımı güven veriyor.

ELİT AKADEMİ LİGİ TAKIMLARINA KARŞI ÜSTÜN MÜCADELE VE GALİBİYET

Yaptıkları hazırlık maçlarında aldıkları sonuçlarla göz dolduran Manisa BBSK U15 takımı Elit Akademi Ligi'nde yer alan takımlara kök söktürüyor. Akhisar Belediyespor ve Göztepe takımları ile oynadığı hazırlık maçlarından galibiyetle ayrılan Manisa BBSK U15'ler başarı grafiğini her gün arttırarak, yeni sezonda oynayacağı futbolla keyif vereceğinin ve üst  sıraları zorlayacağının sinyallerini veriyor.

İlk oynadığı hazırlık maçında Güzelbahçe Belediyespor'u 6-1 mağlup eden Manisa BBSK U15'ler ikinci hazırlık maçında karşılaştığı Göztepe'yi 3-2, bir diğer maçta ise Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Yeni sezon çalışmalarına başlamasının üzerinden henüz 5 hafta geçmesine rağmen yapılan yeni takviyelerle uyumlu bir takım olma yolunda hızla ilerleyen Manisa BBSK U 15'lerde hedef, 8 Eylül'de başlayacak olan lige iyi başlangıç yapmak ve başarı sıralamasında üst basamaklarda yer almak.

Ligin başlamasına kadar çalışmalarını saha ve salon antrenmanlarıyla artan tempoda sürdürecek olan Manisa BBSK U15'ler önümüzdeki hafta deplasmanda Tirespor ve Bodrum Belediyespor takımlarıyla iki hazırlık maçı daha oynayacak.

HAZIRLIK MAÇLARINDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR

U15

Manisa BBSK: 6

Güzelbahçe Belediyespor: 1

Manisa BBSK: 3

Göztepe: 2

Akhisar Belediyespor: 1

Manisa BBSK: 3

U16

Manisa BBSK:

Güzelbahçe Belediyespor:

Manisa BBSK: 3

Göztepe: 5

Akhisar Belediyespor: 1

Manisa BBSK: 1

U17

Manisa BBSK: 6

Yunusemre Bld.spor: 2

U19

Turgutluspor: 2

Manisa BBSK: 0

WhatsApp Image 2018-08-14 at 16.35.36.jpeg

Editör: TE Bilişim