MANİSA Büyükşehir Belediyespor'un Mümin Özkasap Stadı'nda Bergama Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçından gol sesi çıkmadı. Özellikle ikinci yarıda önemli pozisyonlar yakalayan ev sahibi ekipte genç oyuncuların performansı Teknik Direktör Levent Eriş'i memnun etti.
Mümin Özkasap Stadı'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan hazırlık karşılaşması 0-0 sona erdi. Her iki takımda özellikle ilk yarıda genç oyunculardan kurulu kadro ile mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçilirken, maçın 11. Dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Ferdi'nin etkili şutu direğin hemen üzerinden dışarı çıktı. Maçın ikinci yarısında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Hakan, Kadir ve İlyas'ın oyuna dâhil olmasıyla birlikte daha etkili bir görüntü çizdi. Maçın 59. Dakikasında Süleyman'ın ceza sahasına yerden gönderdiği topu Kadir altı pas içerisinde auta gönderdi. Karşılaşmanın 64. Dakikasında İlyas'ın ceza sahası dışından plase vuruşunda Bergama kalecisi topu son anda kornere çeldi. Mücadelenin 79. Dakikasında konuk ekip Bergama gole yaklaştı. Defansın arasına atılan topa Berkay dokundu, kaleci Aydın gole izin vermedi. İkinci yarıda da her iki takımın geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
GENÇ OYUNCULARIN PERFORMANSI BEĞENİ TOPLADI
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Bergama ile oynanan hazırlık karşılaşmasında genç oyunculara şans verdi. Tecrübeli teknik adam oyuna Ferdi, Harun ve Hamza ile başlarken genç oyuncuların performansı beğeni topladı. Öte yandan bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkan Ata Özbay'da mücadelenin ilk yarısında forma giydi. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Süleyman'da 72 dakika oyunda kaldı.
Editör: TE Bilişim