Manisa Büyükşehir Belediyespor 'da İlker Avcıbay ve Mustafa Tiryaki'nin ardından stoper Emrecan Afacanoğlu'da takımdan ayrılmak istediğini teknik heyet ve yönetime iletti.
Geçen sezon devre arasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Boluspor'dan kiraladığı Emrecan Afacanoğlu takımdan ayrılmak istediğini teknik heyet ve yönetime ileterek idmanlara dün başlayan takımına katılmadı. Yeni Teknik Direktör İsmail Yalçın, yetenekli stoperin kalmak istemediğini kendilerine ilettiğini ve yönetimin bu konuyla ilgili oyuncuya gereken kolaylığı sağlayacağı belirtti. Emrecan Afacanoğlu Levent Eriş'in gidişinin ardından İlker Avcıbay ve Mustafa Tiryaki'den sonra, takımdan ayrılan 3. oyuncu oldu.
 
TİRE 1922 MAÇINDA TRİBÜNLERLE TARTIŞTI
25 yaşındaki defans oyuncusu Emrecan Afacanoğlu ilk yarının son maçı olan Tire 1922 maçında tribünlerle diyaloğa girmişti. Manisa Büyükşehir Belediyespor' un attığı ilk gol sonrası Manisa Büyükşehir Belediyesporlu bir taraftarla tartışan Emrecan daha sonra devre arası oyundan alınmıştı. Oyundan alındıktan sonra tribünlere gitmeye çalışan Emrecan'a Manisa Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler engel olmuş ve Emrecan maçın ikinci yarısını basın tribününden takip etmişti.
Emrecan Afacanoğlu bu senen 15 lig maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor forması giydi.
Editör: TE Bilişim