Manisa Büyükşehir Belediyespor Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçının hazırlıklarına, bugün teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Antrenman stretching ile sona erdi.

DEVRİM; “KAZANACAĞIZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta pazar günü 2. sıradaki Menemen Belediyespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Levent Devrim, çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Aşama aşama ilerlediklerini anlatan deneyimli teknik adam, "Hepimiz sadace Menemen sınavına odaklandık. Zor bir deplasman maçı oynayacağız. Ancak biz kendi istediklerimizi sahaya yansıtırsak her takımla her yerde baş edebilecek durumdayız. Kendi felsefemiz bizim için önemli, rakiplerimizin ne yaptığı ile ilgilenmiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim