Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor maçında sahadan 1 puanla ayrılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler Pazar günü saat 15.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor maçına çevrildi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son üç haftaya girilirken, 56 puanla dördüncü sırada yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligde kama mücadelesi veren rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yarın yapacağı ter idmanın ardından hazırlıklarına son noktayı koyacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ YASİN KOL

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 32’inci hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü saat 15.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Fethiyespor maçını Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Cemal Alpay yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Sancak.

FATİH GÜL VE ZAFER ŞENSOY KART CEZALISI

Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sarı kart cezalısı olan Fatih Gül ve Zafer Şensoy, Fethiyespor maçında forma giyemeyecekler. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Tuzlaspor maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Cem Özdemir ise teknik direktör Mustafa Çapanoğlu’nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

Editör: TE Bilişim