3. Lig'in iddialı takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi hazırlıkları kapsamasında PTT 1.Lig takımı Balıkesirspor ile Balıkesir'de hazırlık maçı yaptı. Maça hızlı başlayan Büyükşehir Belediyespor 2-0 öne geçmesine rağmen son dakika da Karikari'nin attığı gole engel olamadı maçı 4-3 kaybetti.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Balıkesirspor Balıkesirspor'a karşı yaptığı hazırlık maçında beğeni topladı. PTT 1.Lig takımlarından Balıkesirspor'a karşı başa baş mücadele veren Yeşil- Beyazlılar 2-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği gol ile maçı kaybetti.
Bahadır,Tufan,Semih,Ender,Süleyman,Suat,Kaan,Mülayim,Cüneyt,Kadir,Engin ilk on biri ile başlayan Büyükşehir Belediyespor, 21 .Dakikada Engin, 26. Dakikada Mülayim ile 2-0 öne geçse de, Balıkesirspor 33. Dakikada Hüseyin Tok, 34. Dakikada Bülent Cevahir ve 39. Dakikada Yiğit Can ile skoru 3-2'e getirdi.
İlk yarıyı 3-2 yenik kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 50. Dakikada İsmail ile skoru 3-3'e getirse de 90+1. Dakikada sahneye Karikari çıktı ve attığı gol ile Balıkesirspor'u 4-3 öne geçirdi.
Oynadığı futbol ve sergiledi takım futbolu ile büyük beğeni toplayan Manisa Büyükşehir Belediyespor ilerisi için umut verdi. Özellikle ilk yarının ilk yarım saate yaptığı tehlikeli ataklar ile güçlü rakibini zor duruma düşüren Manisa Büyükşehir Belediyespor lig maçları öncesi izleyenlerin beğenisi topladı.
HAKAN ŞAPÇI; "İYİ YOLDAYIZ"
Manisa Büyükşehir Belediyespor 'un başarılı Teknik Direktörü Hakan Şapçı maçın bitimi ile karşılaşmayı değerlendirdi. Şapçı; " Balıkesirspor gibi güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik. Maçın her bölümünde rakibimize karşı kafa kafaya bir oyun sergiledik. Bu hazırlık maçı bizim iyi yolda olduğumuz gösterdi. Tam olarak hazır olmasak ta iyi yoldayız. Bizim için iyi bir hazırlık karşılaşması oldu" dedi.
Editör: TE Bilişim