Manisa Büyükşehir Belediyespor Ofspor maçına kilitlendi. 4 maçlık muhteşem bir seri ile ligin zirvesine oturan yeşil-beyazlılar en yakın rakibini yenip aradaki puan farkını açmak istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da futbolcuların yüksek performansı teknik heyeti sevindirdi.

LEVENT DEVRİM; “SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Ofspor maçını mutlak kazanmak istediklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Devrim; “Kaliteli bir takım ile karşılaşacağız. Zorlu ir mücadele bizi bekliyor. Ama son haftalara yakalamış olduğumuz bir seri var. Ofspor maçında da bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Evet, lig ikinci bir takıma karşı oynayacağız. Açıkçası biz kendimize bakacağız. Kendi oyunumuza sahaya yansıttığımız süre içeresinde sahadan galibiyet ile ayrılan taraf olacağımızı düşünüyorum. Takımımın genel durumundan memnunum. Daha önceden de dediğim gibi arkamıza bakmadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz doğrultusunda gerekli puanları alıp şampiyon olacağız” dedi.

UMUT KAYA KENDİNE GELDİ

Sezon başı Kocaeli Birlikspor’dan transfer edilen 30 yaşında ki orta saha oyuncusu Umut Kaya’da son haftalarda gösterdiği iyi performans ile takımın yükselişinde önemli bir rol oynadı. Sezona istediği gibi başlayamayan başarılı orta saha oyuncusu son 3 haftada attığı 2 gol ve hücum organizasyonlarında üstlendiği kilit rol ile yeşil-beyazlıların en önemli hücum silahı oldu.

BÜYÜKŞEHİR EVİNDE NAMAĞLUP

Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sezon taraftarı önünde oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmedi. Evinde oynadığı 3 karşılaşmanın 2’sini kazanan yeşil-beyazlılar 1 maçtan da sahadan beraberlik ile ayrıldı.

OFSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyespor ’un rakibi olacak olan Ofspor lige fırtına gibi başladı. Karadeniz ekibi ilk 3 haftada 7 puan toplarken. Sonra üst üste aldığı 2 yenilgi ile ligde sendeledi. Ayrıca Ofspor son iki haftada aldığı 6 puan ile tekrardan zirve mücadelesinde iddialı konuma geldi. Ofspor Spor Toto 3.Lig’de 7 haftada aldığı 4 galibiyet 1 beraberlik ile 13 puanda ikinci sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilişim