Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde 2018-2019 futbol sezonuna Zonguldak Kömürspor galibiyeti ve Kırklarelispor beraberliğiyle başlayarak 2 maçta hanesine 4 puan yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bugsaşspor’la Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarında sona doğru geldi. Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da zorlu 90 dakika öncesinde tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

CEM ÖZDEMİR VE UMUT SÖNMEZ’İN DURUMLARI YARIN NETLİK KAZANACAK              

Sezon öncesi Bergama Belediyespor’la yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve bu nedenle Zonguldak Kömürspor ve Kırklarelispor maçlarında forma giyemeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Cem Özdemir ve Umut Sönmez hafta başında takımla birlikte çalışmalara başlamışlardı. Teknik Direktör levent Devrim’in iki futbolcu hakkında son kararını yarın yapılacak olan antrenmandan sonra vermesi bekleniyor.

BUGSAŞSPOR’DA 2 MAÇTA HANESİNE 4 PUAN YAZDIRDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda konuk edeceği rakibi Bugsaşspor, 2 hafta da hanesine 4 puan yazdırmayı başardı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Ankara temsilcisi, 2. hafta maçında ise kendi sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u, Mustafa Çeçenoğlu ve Eyüp Geyik’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN KARŞILAŞMAYI ALİ KARATUTLU YÖNETECEK

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 3. hafta maçlarında düdük çalacak olan hakemleri açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Pazar günü saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda konuk edeceği Bugsaşspor maçını Ali Karatutlu yönetecek. Karatutlu’nun yardımcılıklarını ise Abdülkadir Döner ve Ahmet Deveci yapacaklar. Burak Aksak ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

Editör: TE Bilişim