Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur derler. Sigarayı bırakalı yaklaşık 2 ay olacak. Allah’a şükür ne öksürük kaldı ne de koku. Ama sigarayı bıraktığımdan beri grip olmaya başladım. Ya bu sene salgın var ya da vücudum bıraktığım alışkanlıklara tepki veriyor.

3 gündür yarı hasta vaziyette evde dinleniyorum. Çarşamba sabahı telefonum çaldı. Arayan Fatih Tanfer’di. Başkası olsa sabahın o saatinde arayan kimseye telefonumu açmam.

“Abi biz Manisa’ya geliyoruz Büyükşehir maçı için” dedi. Bende halsiz olduğumu evde dinleneceğimi söyledim. Aklımda maçta kaldı doğrusu. Manisa Büyükşehir Belediyespor bilindiği üzere evinde fırtınalar estiriyor. Başkan Mevlüt Aktan ve yönetimi bu sezonda Manisa’ya şampiyonluk yaşatmak için gecesiyle gündüzlüyle çalışıyorlar.

Takımı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Bu hafta rakip zordu. Şanlıurfaspor ligin kaliteli ve maliyetli takımları arasındaydı. Bende maçı evde tabletimden takip ettim.

Manisa Büyükşehir Belediyespor maça çok hızlı başladı. Önce kaptan Ufukhan muhteşem bir frikik golü attı skoru 1-0 yaptı. İkinci yarı golcü Yaser sahneye çıktı skoru 2-0 yaptı. Maçı izledikçe kendi kendime tam hastalanacak zamanı buldum dedi. Maçın son bölümlerinde Tayyib skoru 3-0’a getirdi ve maçın skorunu belirledi. Büyükşehir Belediyespor güçlü rakibine karşı net bir skor ile sahadan 3 puanla ayrıldı.

Yüzler gülmeye başlamıştı. Fotoğraf karelerinden gördüğüm kadarıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan gollerden sonra büyük sevinç yaşamışlar.  Bu coşku hiç bitmesin. Pazar günü Konya’dan alınacak galibiyet Şanlıurfaspor maçını daha anlamlı kılacaktır.

Artık bir serinin başlaması lazım. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün takımın yeri her zaman zirvedir.