Ankara 25. Asliye ceza mahkemesinden gelen yeni bilirkişi raporunda Abdullah Mergen ve yönetimin suçlu bulunduğu, muhasebe kayıtlarında usulsüzlük yaptıkları tespit edildi.

Ankara 25. Asliye ceza mahkemesinden gelen Emekli Sayıştay Denetçisi Dinçer Gönen, SMMM Ahmet Kocatepeli ve Denetçi-Öğretim görevlisi Murat Şengül’un hazırladığı yeni bilirkişi raporunda Abdullah Mergen ve yönetimin suçlu bulunduğu, muhasebe kayıtlarında usulsüzlük yaptıkları tespit edildi.

ÖNÜMÜZDE Kİ DURUŞMA KARAR ÇIKABİLİR

Abdullah Mergen ve yönetiminin yargılandığı ‘Görevi kötüye kullanma’ davasında sona gelindiği öğrenildi. Bilirkişi raporlarının incelenmesinden dolayı davanın bugün de ertelendiği ve önümüzde ki duruşmada kararın çıkabileceği iddia edildi.

MUHASEBE KAYITLARINDA USULSÜZLÜK TESBİT EDİLDİ

Bekir Yılmaz Ve Hikmet balioğlu gibi Manisaspor'un eski futbolcularının kulübe bağışladığı paraların yevmiye defterine işlenmesi sırasında usulsüzlük yapıldığı bilirkişi raporu ile tespit edildiği öğrenildi. Ayriyetten TFF'den kulübe gelen paraların bazılarının yevmiye defterine giriş yapıladığı da bilirkişi raporunda yer aldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim