Okçuluk Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya aslına uygun ok hediye etti.
Manisa Okçuluk İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Okçuluk Antrenörü Tayfun Kuzu ve İlçede düzenlenen okçuluk kursuna katılan kursiyerler ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti.
Yardımcıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Saruhanlı'da bir süre önce Belediyenin sponsorluğunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Okçuluk kursu açıldığını belirtti.
256 saat süren ve 9-11, 12-14 yaş arası ile yetişkinler olmak üzere 4 farklı grupta düzenlenen kurslarda ilçenin okçuluk sporu ile tanıştığını dile getiren Yardımcıoğlu, bu çalışmalara en büyük katkıyı sağlayan Başkan Yaralı'ya teşekkür etti.
Başkan Yaralı ise Belediye olarak ilçede değişik spor dallarında binlerce öğrenciye kurs ve eğitim verdiklerini dile getirerek, "Saruhanlı farklı bir spor dalıyla tanıştı. Bizler bu konuda her türlü desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. İlçemizden okçuluk alanında başarılı sporcuların yetişmesini ve Saruhanlı'nın bu branşta adını duyurmasını temenni ediyoruz."
Ziyaretin sonunda Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Yardımcıoğlu, Başkan Yaralı'ya aslına uygun ok hediye etti. Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın ve Mustafa Ercan Bilgiç'in yer aldığı ziyaret günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Editör: TE Bilişim