Yalova Grup Belediyespor maçı öncesinde dev adamlara moral veren kulüp başkanı Mevlüt Aktan, “ Geçtiğimiz sezon başarı öyküsünü hep birlikte yazdık. Bu senede inşallah başarılarla dolu bir yıl geçiririz. Sizlere güvenimiz tam. Her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Yalova Grup Belediyespor ile oynayacağı 1. hafta maçına odaklandı. Baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol takımında hazırlıklarda sona doğru gelinirken, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyesi Bora Çaylan, antrenmanı ziyarete ederek basketbolculara baklava ziyafeti çekti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan antrenman öncesinde yaptığı konuşmayla basketbolculara moral verdi.

“ HER ZAMAN YANINIZDA OLDUĞUMUZU BİLMENİZİ İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele verdikleri Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde hedefe ulaştıklarını ve başarı öyküsünü hep birlikte yazarak Türkiye Erkekler Basketbol Ligine yükseldiklerini söyleyen kulüp başkanı Mevlüt Aktan, “ Yeni sezon hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah sakatsız bir sezon geçiririz. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un her zaman hedefleri vardır. Sizlerden beklentilerimiz var. Bunu bilmenizi istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda başarılara ulaşırsak hepimiz mutlu oluruz. İlk maçımızı kendi evimizde Yalova Grup Belediyespor’la oynayacağız. Her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu heyecanı hep birlikte yaşayacağız. Sizlere şimdiden başarılar diliyorum. Hocamıza, teknik kadromuza, hepinize başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızda ve arkanızdayız. Yalova Grup Belediyespor maçında sizlerden galibiyet bekliyoruz. İyi bir başlangıç yaparsak hepimiz için moral olur. Hepinizin kalitesi ortada. Yeni sezon hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. Başkan Mevlüt Aktan yaptığı konuşmanın ardından yönetim kurulu üyesi Bora Çaylan’la birlikte basketbolculara baklava ikram etti.

Editör: TE Bilişim