Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen tek kurşun atışlarında atıcıların heyecanına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ortak oldu.  Bütçe yönetimi, belediyecilik hizmetleri ve sportif alanlardaki başarılarıyla taraflı tarafsız herkes tarafından zirvede gösterilen Başkan Ergün, atıcılıkta da tüm hünerleri sergiledi. Namluyu doğrultan ve hedefe tam isabet ettiren Başkan Ergün atıcılıktaki yeteneğiyle de alkışları topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği iş birliğiyle düzenlenen tek kurşun atışlarında Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 500 atıcı katıldı. Gün boyu süren atışlarda yaşanan heyecan görülmeye değerdi. İl Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu’nda gerçekleşen yarışlara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katılarak atıcıların heyecanına ortak oldu. Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Karaköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Murat Baysal da eşlik etti.

ATICILARI TEBRİK ETTİ

3 kategoride gerçekleşen ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlarda dereceye giren atıcılara ödüllerini Başkan Ergün verdi. Başkan Ergün sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

BAŞKAN ERGÜN HEYECANA ORTAK OLDU

Yarışın sonunda Başkan Ergün atıcılıkta hünerlerini sergiledi. Namluyu doğrultan ve hedefi tam isabet ettiren Başkan Ergün atıcılıktaki yeteneğini de gözler önüne serdi.

​​​​​​​

Editör: TE Bilişim