Bu hafta iç sahada oynanacak Bayrampaşa maçı öncesi "Zemin bakımı" bahanesiyle başka stad arayan ve bu süreçte kamuoyuna Turgutluspor'dan yediği vetoyla beraber dümeni Akhisar'a kıran Manisaspor'da, maçın neden 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanamadığı ortaya çıktı. Sebep basit; 19 Mayıs Stayumu'nun elektrik faturası ödenmediğinden dolayı elektrikler kesildi!

Geçtiğimiz 2017-2018 sezonunun başından itibaren paraşütsüz düşüşünü durduramayan Manisaspor'da bu da oldu. Daha önce ekonomik sıkıntılardan dolayı hem sezona -6 puanla başlayan, ardından da ulusal lisans alamadığından dolayı -3 puan daha ceza alan Manisaspor, yönetimin finansman sıkıntılarından dolayı daha sahaya adımını atmadan -9'la başlamıştı. Transfer yasağının da kaldırılamamasıyla beraber büyük çoğunluğu altyapı oyuncularıyla sahaya çıkan Tarzan, bu süreçte de sadece çıktığı 14 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alabilen siyah beyazlılar, -4 puanla ligin dibine demir attı. Ligde kalma umudunu çoktan yitiren Manisaspor'da yönetim başarısızlıkları bununla da sınırlı kalmadı. İşte Manisaspor yönetiminin son başarısızlığı;

FATURALAR ÖDENMEDİ

Hafta başında itibaren Manisaspor bu hafta oynayacağı Bayrampaşa maçıyla ilgili 19 Mayıs Stadyumu'nun zemin bakımında olduğu ve başka stadyumda oynayacağı haberini yaymıştı. Bu konuyla ilgili Turgutluspor'la Turgutlu 7 Eylül Stadyumu için görüşen yönetim, Başkan Hakan Sezer'in onay vermemesiyle beraber sahasız kalmıştı. Bununla beraber yeni girişimlerde bulunan Manisaspor, maçını Akhisar'da oynayacağını açıkladı. Ancak siyah beyazlıların bu mevsimde neden zemin bakımı yaptığı açığa kavuştu. Durum öyle ki; Manisaspor yönetimi 19 Mayıs Stadyum'u için ödemesi gerektiği elektirik faturasını ödemeyerek, ilgili birimlerin stadın elektriklerini kesmesine göz yumdu. Tesislerle ilgili de böyle konular daha önce dile gelmişti ancak stadyumun bu durumu tüm Manisalıları şoke etti. Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan Manisaspor yönetimi, yine geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bir yönetim hatası daha yapmış oldu.

CEZA SAÇ BAŞ YOLDURTMUŞTU

Yaklaşık 3 haftadır yönetimin teşviğiyle telefon mesajıyla 5'er lira bağış toplayan Manisaspor'da, Gaziantepspor maçı öncesi yaşanan olay ise akıllara durgunluk verecek biçimdeydi. Maç öncesi ortak toplantıya katılmadığından dolayı 5 bin TL havadan cezaya çarptırılan Manisaspor yönetimi, yine bu konuyla ilgili de açıklama yapmayarak şeffaf bir yönetim olmadığını kanıtlamıştı. Yönetimden birçok isim istifasını açıklarken, siyah beyazlılarda bu son stadyum fiyaskosunun nasıl sonuçlanacağını zaman gösterecek. Bu sebeple Manisaspor bu koşullarda bir de iç saha maçını Akhisar "Deplasmanı"nda oynayacak.

KAYNAK: MANİSA HABER GAZETESİ HAKAN AĞAR

Editör: TE Bilişim