Spor ve sporcuya verdiği önem ile çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi temaslar ve ziyaretlerde bulunmak üzere geçtiğimiz haftalarda memleketi Kula’ya gelmişti. Kula’da gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında okullara dağıtılması için söz spor malzemeleri kapsamında gönderdiği 30 adet masa tenisi seti Kula’daki okullara dağıtıldı. Okullarda sporun geliştirilmesi ve öğrencilerin spora daha yatkın olabilmesi adına Bakan Kasapoğlu’nun söz verdiği spor malzemeleri de okullara dağıtılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürlüğü tarafından Kula’ya getirilen spor malzemeleri, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık önderliğinde okullara dağıtılmaya başlandı. İlk etapta 3 okula gönderilen malzemelerin dağıtım programına katılan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık Bakan Kasapoğlu’nun Kula’da dağıtılması için söz verdiği spor malzemelerinin dağıtılmaya başlandığını söyledi.

İlk etapta İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi, Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulu’na Bakan Kasapoğlu’nun gönderdiği malzemeleri dağıttıklarını ifade eden Başkan Palabıyık; “ Kulalı Gençlik ve Spor Bakanımız dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakan olduktan sonra Kula’ya ilk ziyaretinde söz verdiği spor malzemeleri birer birer dağıtılmaya devam ediyor. İlk olarak 30 adet masa tenisi setini Kula’ya gönderen Bakanımız, şimdi de okullardaki spor bilincinin geliştirilebilmesi için söz verdiği basketbol, futbol ve voleybol topları, kale direkleri, voleybol filesi, basketbol potası gibi spor malzemeleri de okullarımıza dağıtılmaya başlandı. İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi, Bekir-Sacide-Filiz Keleşoğlu Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulu ile başladığımız spor malzemeleri dağıtımını tüm okullarda tamamlayarak Bakanımızın vermiş olduğu sözü yerine getirmiş olacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevindeyken Kula’mıza yaptığı yatırımlar zaten ortada. Bakanımızın teşkilat başkanlığı görevinin ardından Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine getirilmesi ile birlikte Kula’mıza spor açısından yatırımlarda arttı. Okullardaki spor bilinci ve sporcu yetiştirilmesi konusunda büyük bir adım atmamız gerektiğini ifade eden bakanımız, bu kapsamda Kula’daki gençlerimize ve spora yönelik yatırımların devam edeceğini söyledi. Bizde iktidar partisi olarak Kula’da spor ve eğitim alanındaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlik ve spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Kula’mıza kazandırmış olduğu hizmetlerden ve vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu’nun okullarda dağıtılması için gönderdiği spor malzemeleri dağıtım programına Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’ın yanı sıra, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Özel ile Hüseyin İzci, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yaman ile Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürlüğü üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilişim