Karşılaşmayı 3-2 kazanan Büyükşehir Belediyespor, gruptaki puanını 42.3’e yükseltti ve üçüncü sıradaki yerini korudu. Bu galibiyetle yeşil beyazlı temsilcimiz, bu sezon ikinci kez üst üste 7 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A grubunda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezonun 18.haftasında Arkasspor’un konuğu oldu. İzmir Atatürk Vestel Venüs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da takip etti.

KARŞILAŞMA TİE-BREAK SETİNE UZADI

           

            Büyükşehir’in Sultanları karşılaşmanın ilk setine kontrollü oyun ve iyi defans ile başladı. Seti 16-25 kazanan yeşil beyazlı temsilcimiz, 16-25’lik skorla 0-1 öne geçti. İkinci sette oldukça dengeli bir oyun vardı. Son bölüme 21-21 eşitlikle girilirken, yeşil beyazlı temsilcimiz, doğru hücumlarla sayı buldu ve 22-25’lik skorla setlerde 0-2 öne geçti. Üçüncü seti 25-14, dördüncü seti 25-21 kazanan Arkas Spor karşılaşmaya ortak oldu, 2-2. Tie break setini Manisa Büyükşehir Belediyespor 10-15’lik skorla kazandı ve karşılaşmanın sonucunu belirledi, 2-3. Bu sonucun ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor gruptaki puanını 42.3’e yükseltti. Bu galibiyetle yeşil beyazlı temsilcimiz, bu sezon ikinci kez üst üste 7 maçlık galibiyet serisini yakaladı.

Salon: Atatürk Vestel Venüs Spor Salonu

Hakemler: Yavuz Akdemir, Gülay Kömürcü

Arkas Spor: Gülce, Cansu, Deniz, Melisa, Büşra, Gülsüm, İlerya, Gizem, Doğasu, Selis, Selda, Buse, İlayda

Baş Antrenör: Onur Işıkçı

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Aybüke, Seden, Gülem, Herrera, Wilson, Aslı, Buse İnce, Melis, Selin, Selen, Buse Ünal, Elif, Ece

Baş Antrenör: Burhan Canpolat

Setler : 16-25, 22-25, 25-14, 25-21, 10-15 (2-3)

Editör: TE Bilişim