Kongresi yapılmamış Manisaspor'a imza atan Mehmet Altıparmak giderayak söylediği sözler ile hem Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in gerçek yüzünü ortaya serdi hem de sezon başı yaptığı açıklamaların ne kadar yanlış olduğunu söyledi.
Manisaspor yaşanan büyük depremin ardından Mehmet Altıparmak istifanın perde arkasını anlattı. "Yalanlar üzerine hayatını dizayn etmiş birisiyle yola çıkmışım haberim yok. Yalan ve entrikalar üzerine kurulu bir hayatı benimseyen bir kişiyle benim işim olmaz. Bu futbolcular benim tek bir sözüme güvenerek bu takıma geldiler. Eğer bu futbolcuların lisansları çıkmamışsa benimde bu takımda işimiz olmazdı. Bende onurlu bir kişi olarak gerekeni yaptım" diyen Mehmet Altıparmak Abdullah Mergen'in yalan vaatlerle kendini oyaladığını söyledi.
SEZON BAŞI AYNI DOĞRULTUDAYIZ DEDİ
Yalan ve entrikalar üzerine kurulmuş bir hayatı benimseyen biri olarak Abdullah Mergen'i tanımlayan Mehmet Altıparmak oysa ki sezon başı Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve yönetimini öve öve bitiremiyordu. Sürekli takımın içine ki aile ortamında bahseden Mehmet Altıparmak Abdullah Mergen için; Aynı doğrultuda aynı hedefe yürüyoruz. Adeta ruh ikizi gibiyiz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz takımımızın iyi olması adına ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar" demişti.
KENDİSİNE YAPILAN UYARILARA KULAK ASMADI
Mehmet Altıparmak'ın sezon başı kongresi olamamış bir takıma gelmesi ile ilgili yakın çevresinden yapılan uyarılara kulak asmaması böyle bir sonun başlangıcı oldu. Yakın çevresinin Abdullah Mergen'le ilgili gerçekleri kendisine teker teker söylemesine rağmen Manisaspor'la anlaşma imzalayan Mehmet Altıparmak bir nevi kendi sonunu hazırlamış oldu.
Editör: TE Bilişim