Cimnastik branşında Manisa’yı ve ülkemizi başarıyla temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un altın çocukları Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin, Eskişehir'de düzenlenen federasyon kupasında adeta tarih yazdı. Turnuvada tüm hünerlerini sergileyen yeşil-beyazlı sporcular tek bayanlar, tek erkekler, çiftlerde ve trioda altın madalya kazandı.

13-15 Ekim tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen Federasyon kupasında, Manisa  Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden cimnastikçiler Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin başarılı performanslarıyla göz doldurdu. Tüm hünerlerini sergileyen yeşil-beyazlı çocuklar turnuvadan 4 altın madalyayla döndü. Turnuvada Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş teklerde zirveye yerleşirken, çiftlerde de Ayşe Begüm Onbaşı ve Mehmet Ercoş birinciliğe ulaştı. İkili Deniz Şahin ile birlikte yarıştığı trio kategorisinde de birinci olmayı başardı.

12-14 YAŞ KATEGORİSİNDE ÖNEMLİ DERECELER

Bunun yanı sıra yeşil-beyazlı kulübün diğer sporcuları Şimal Seyman, Can Derviş ve Serdar Demir Öztürk de turnuvadan derecelerle döndü. 12-14 yaş kategorisinde tek bayanlarda Şimal Seyman 2. oldu. Şimal Seyman, Can Derviş ile birlikte yarıştığı çiftlerde de ikinci sırada yer aldı. İkili Serdar Demir Öztürk ile birlikte yarıştığı trioda da 3. sırada yer almayı başardılar.

SPORCULARI KUTLADI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, yeşil-beyazlı sporcuların Eskişehir’de fırtına gibi estiğini belirterek,” Cimnastik branşında artık bir marka olan Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin önemli bir başarıya daha imza attılar. Bunun yanı 12-14 yaş kategorisinde yarışan çocuklarımız da önemli dereceler eldi. Manisa’mızı ve kulübümüzü başarıyla temsil eden sporcularımı kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim