Geçtiğimiz yıl katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli dereceler elden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı judocusu Mert Şişmanlar, 2018 yılına hızlı başladı. Avrupa Judo Federasyonu tarafından Avusturya’nın Mittersill şehrinde düzenlenen Uluslararası Ortak Çalışma Kampına milli takım kafilesi ile katılan Mert Şişmanlar, 2018 yılında katılacağı Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonlarından dereceyle dönerek hepimizi gururlandırmayı hedefliyor.

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda önemli dereceler elden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocusu Mert Şişmanlar 2018 yılında katılacağı müsabakaların hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda Şişmanlar, 08-16 Ocak tarihleri arasında Avrupa Judo Federasyonu tarafından Avusturya’nın Mittersill şehrinde düzenlenen Uluslararası Ortak Çalışma Kampı’na Milli Takım kafilesi ile katıldı. Şişmanlar, daha sonra ise Azerbaycan ve Gürcistan’da yapılacak uluslararası ortak çalışma kamplarına katılarak hazırlıklarını tamamlayacak.

YENİ BAŞARILARI HEDEFLİYOR

Katıldığı turnuvalarda aldığı derecelerle hepimizin gurur kaynağı olan altın çocuk, 2018 yılında da önemli başarılara imza atmayı hedeflediğini belirterek, “Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında rakiplerimi bir bir dize getirerek ay-yıldızlı Türk Bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim