TFF 3. Ligin iki grubunda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Turgutluspor’da gruplarındaki liderliklerini sürdürüyor. Öte yandan Manisalı Teknik Direktör Hakan Şapçı’nın çalıştırdığı Utaş Uşakspor A.Ş’de 3. Grupta liderliğini sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Levent Devrim önderliğinde oynadığı 7 maçın 4’ünü kazanırken 2 beraberlik elde etti, 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlı takım rakiplerine 11 gol atarken kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

 3.Ligin 1. Grubunda 14 puanla liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor bu hafta sahasında Ofspor’u ağırlayacak.

KASABA LİDERLİĞE ALIŞTI

 Turgutluspor ise geçtiğimiz sezon 2. Ligden düşerken yeniden aynı lige dönmek için kolları sıvadı oda Teknik Direktör Özgün Kaya ile kurduğu takımla 15 puanla liderliğini sürdürüyor. Oynadığı 7 maçın 4’ünü kazanırken 3 beraberlik elde etti rakiplerine 10 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. En güçlü rakibi Pazarspor ile oynadığı maçta berabere kaldı. Hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor önünde sınav verecek.

HAKAN ŞAPÇI UŞAK’I UÇURUYOR

 Öte yandan geçtiğimiz sezonlarda Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Turgutluspor’un teknik direktörlüklerini üstlenen Teknik Direktör Hakan Şapçı, çalıştırdığı Utaş Uşakspor A.Ş’yi liderliğe taşıdı.

 16 puanla liginde lider olan Hakan Şapçı’nın takımı oynadığı 7 maçın 5’i galibiyetle kapatırken 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Rakiplerine 14 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

Editör: TE Bilişim