Saruhanlı Kaymakamı Özcan, Manisa'nın üzümü ile özdeşleşmiş en güzel ilçelerinden birinde görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Saruhanlı'ya yeni değerler katmak, Saruhanlıların layık olduğu en iyi hizmeti sunmak için çalışacağını söyledi.
Kula Kaymakamı Osman Güven de Manisa'nın en önemli turizm potansiyeline sahip ilçelerinden biri olan Kula'ya atanmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Vali Güvençer de Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan ile Kula Kaymakamı Osman Güven'e yeni görevlerinde başarılar diledi. Vali Güvençer, Saruhanlı ve Kula'da yaşayan vatandaşların hizmetlerin en güzeline layık olduklarını belirterek vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için destek olacağını ifade etti.
Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Manisa İl Müdürlüğüne atanan Sinan Aktaş da Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e nezaket ziyaretinde bulundu.
İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş Manisa'da çalışmaktan mutluluk duyduğunu, Manisa'da işsizlik oranlarını daha da aşağılara çekmek için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.
Vali Güvençer de İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş'a yeni görevinde başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim