AK Parti 22. 23. ve 24.Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, İstanbul, Kayseri ve daha önce gerçekleştirilen terör saldırılarının asıl sebebinin, Türkiye'deki huzur ve kardeşlik ortamının bozmaya yönelik olduğunu söyledi.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Tanrıverdi, burada açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin içerisinden geçmekte olduğu sürecin çok sıkıntılı gibi görünse de, devlet ve millet güçlerini bir arada tuttuğu sürece Türkiye'yi hiç bir güç ve kuvvetin sırtını yere getiremeyeceğini söyleyen Tanrıverdi; ''Ülkemiz de yaşanan terör saldırılarının tamamı birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yöneliktir. Dış güçler, onların maşası olan PKK ve FETÖ adı ne olursa olsun, hangi eylemi yaparlarsa yapsınlar Türkiye asla diz çökmeyecek ve hainlere teslim olmayacaktır. Türkiye başka ülkelere benzemez.'' dedi.
O FOTOĞRAF AKILLARA GELDİ
FETÖ'yü eleştiren Tanrıverdi'nin açıklamaları ise geçtiğimiz yıllarda Pensilvanya'da çekilen bir fotoğrafı akıllara getirdi. O dönemde AK Parti Manisa Milletvekili olan Tanrıverdi, Pensilvanya'ya giderek Fethullah Gülen'le birlikte poz vermişti.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında görevlerinden alınanlar ilgili de konuşan Tanrıverdi;''FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında görevden alınanların kesinlikle bir bağlantısı var. FETÖ düşmandan bile beter. Bunlar zalim ESED'den bile biter. Bu hainler devletin her nimetinden faydalanıp, devletimizi sırtından bıçaklamışlardır. Bunlara asla acımayın. Bu konuda hassas olalım. Bunlar ülkemizi yabancı devletlere teslim etmek istediler. Gezi'de, 15 Temmuz da ve Ekonomik olarak ülkemizi çökertemeyenler, şimdi şehirler de savunmasız çarşı iznine çıkar askerlerimize saldırıyorlar. Bu millet lideri Recep Tayyip Erdoğan'a bağlıdır. Bunun en büyük örneği, Reis'in bir sözü ile sokaklara çıkmak, tanklara kafa tutmak ve dolar larını bozdurmak olmuştur. Dış güçlerim hiçbir oyun ve planı bizi yıkamaz. Çünkü biz sırtımızı Allah'a yaslıyoruz. Bizi asla teslim alamayacaklar.'' şeklinde konuştu.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli ise yaptığı açıklamada, Hüseyin Tanrıverdi'nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, İstanbul, Kayseri ve tüm şehitlerin için başsağlığı diledi.
Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda ilerlerken birilerinin sürekli olarak gerek terör gerekse de ekonomik saldırılar düzenlediğini ifade eden Gedizli; ''Kim ne plan yaparsa yapsın Türkiye ve Türk milleti hedeflerinden sapmayacaktır. Türkiye başka ülkeler, Türk milleti de başka milletlere benzemez. Hangi ülke, hangi planı yaparsa yapsın Allah'ın dediği dışında hiçbir şey olmayacak. Can verir ama Vatanımızdan bir karış toprak vermeyiz. Atalarımızdan bu toprak bizlere miras ve bizlerden de gelecek nesile kadar ve hatta sonsuza kadar böyle kalacak. İslam'ın ve Ümmetin umudu Türkiye Cumhuriyeti hainlere teslim olmayacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz'' dedi.
Editör: TE Bilişim