MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada teşkilatın her daim hazır ve görevi başında olduğu belirtildi.

MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye’nin geleceğini tayin edecek, istikrar ve normalleşmesini temine yarayacak bir yönetim yapısıdır.

Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2019’dan itibaren yerleşmesi, kurum ve kurallarıyla hayata geçmesi için tüm gücüyle çalışacaktır. Bu maksatla Cumhur İttifakı’nın zayıflamasına, zaafa düşmesine hiçbir şart altında izin vermeyeceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisi’yle düzeyli, seviyeli, anlaşmaya ve uzlaşmaya dayalı ittifak hukukunu Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde sürdüreceğiz.

Kısır siyasi polemiklerle, sığ çıkar hesaplarıyla hareket etmedik, etmeyeceğiz. Pusuya yatıp Cumhur İttifakı’nın çatlamasını bekleyen odaklara asla fırsat vermeyeceğiz.

En karamsar ortamda, en müşkül anlarda bile Türk milletine gücü yetmeyenlerin, bugün yeni macera ve melun yollarla şanslarını bir kez daha denemeye kalkışmaları beyhude bir gayret olacaktır.

Ant olsun, milletçe kazanacağız. Milli bekayı korumak, milli devletimizi yüceltmek de boynumuzun borcudur. MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı yarının güçlü Türkiye’sini inşa aşamasında üzerine düşen sorumluluğun farkındadır. Her daim hazır ve görevinin başındadır. Ne mutlu Türk'üm diyene!"

HAYATINI KAYBEDEN BELEDİYE PERSONELİNİ UNUTMADI  

Yapılan açıklamada bugün feci bir kazada hayatını kaybeden üç belediye personelinin ailesine de baş sağlığı dileyen Özten açıklamasında, "Elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli 3 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim