AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut’un AK Parti Şehzadeler İlçe yönetimine seçilmesinin ardından yerine Taha Okan Taniş seçildi. Taniş, düzenlenen kongreyle yeni görevine başladı. Kongreye katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderi aynıdır” sözlerini hatırlatarak “Bunu hep beraber inşallah uzun yıllar 30, 40, 50 yıl içerisinde hep beraber müşahede edeceğiz. AK Parti güçlü kalırsa Türkiye güçlü kalacak.

AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.  Gençlik Kolları Başkanlığına Taha Okan Taniş seçildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşen kongreye AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İsmail Bilen, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Halil Özkan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve partililer katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını Ahmet Fethan Baykoç yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalara geçildi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençliğe büyük önem verdiğini kaydeden AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, bazı ilçelerde gençlik kollarında değişikliklerin olacağını söyledi.

BAYBATUR 2019’U HEDEF GÖSTERDİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti’nin gençlik kolları kongrelerini gerçekleştirdiğini, diğer partilerde ise böyle bir durumun olmadığını belirtti. Baybatur, “Birileri özde, sözde demokrasi kelimesini kullanıyor. Bizler sözde değil özde demokrasiyi kullanıyoruz. Önemli bir süreç bizi bekliyor. Bu işler tabandan yetiştiği zaman daha lezzetli oluyor. Biz AK Parti olarak hedefi olan bir siyaset yapacağız. 2019’da yerel seçimler, milletvekili seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk seçimi yapılacak. Bu seçimlere odaklanmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Avrupa’da, dünyada dik geziyoruz” dedi.

GENEL BAŞKANDAN 50 YIL VURGUSU

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti olarak bugüne kadar bütün teşkilatlarda yaklaşık 15 bin kongre gerçekleştirdiklerini belirterek, bunun kurumsal bir bütünlük olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Türkiye’nin kaderiyle AK Parti’nin kaderi aynıdır” dediğini hatırlatan Ecertaş, “Bunu hep beraber inşallah uzun yıllar 30, 40, 50 yıl içerisinde hep beraber müşahede edeceğiz. AK Parti güçlü kalırsa Türkiye güçlü kalacak. AK Parti diri kalırsa Türkiye diri kalacak. AK Parti kendi içinde birlik ve beraberliğe hakim olursa Türkiye kendi içinde birlik ve beraberliğe inşallah hakim olacak ve bunu hiç bozmayacak. Onun için diyoruz ki tüm dünyada mazlumların umudu olan bir ülkenin bütün umudu olan bir partinin tüm umudu olan geleceği olan gençlerinden bahsediyoruz. Bizim gençlik kolları kongrelerimizden bahsediyorsak eğer bu kongre bütün dünyaya Arakan’a, Filistin’e, Suriye’ye bağlanıyor. Eğer biz kongrelerimizde birlik ve beraberliğimizi koruyabilirsek, eğer bu kongrelerde daha çok hizmet edecek, daha çok çalışacak, çalışmaların temelini atabilirsek inanın ki AK Parti’nin 15, 20, 30, 50 senesini kurtulur.  AK Parti’nin 50 yılı garanti altına alınmışsa Türkiye’nin en az 50 senesi garanti altındadır. Bunun için gençler olarak Şehzadeler ilçesindeki bütün insanlara ulaşmamız lazım. Dokunmadık bir insan bırakmayacağız” diye konuştu.

TANİŞ’İN LİSTESİ

AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:  Taha Okan Taniş, Halis Burak Bozdağ, Sencer Metin Ses, Özhan Ödemiş, Cenk Dolay, Vefa Beytullah Tutan, Mehmet Özşen, Tüberk Çakmak, Emre Atbiner, Samet Aydemir, Hikmet İnce, Ali Osman Emet, Cemil Türkoğlu, Azad Çiçek, Aytaç Öztürk, Hakan Apak, Musa Çelik, Uğur Can Gerdan, Ramazan Karataş, Sibel Biter, seher Tunç, Merve Tekoğlu, Şerife Yağız, Ümmü Kocabaş ve Hacer Altıntopu yer aldı.

Editör: TE Bilişim