GEÇTİĞİMİZ günlerde bir ameliyat geçiren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık iyileşir iyileşmez mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden başladı. Başkan Palabıyık ve beraberindeki partililer Hayallı ve Esenyazı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Hayallı Mahallesini ziyaretinde konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Bizim halkımızla beraber olmamız için sağlık problemlerimiz engel değil. Geçtiğimiz hafta Kula Devlet Hastanesinde küçük bir ameliyat geçirdim ve bir süre istirahat ettim. İlk fırsatını bulduğumda yine hemşehrilerimizle beraber olmak istedim. Bu amaçla da Hayallı Mahallemizdeyiz" dedi.
Hayallı Mahallesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Palabıyık buradan da Esenyazı Mahallesi Eski Muhtarı Yunus Araz'ın mevlitine katılmak için Esenyazı'ya geçti. Burada da Esenyazılı vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Palabıyık, "Vatandaşlarımıza seçimden seçime gelmeyeceğiz diye sözümüz vardı. Biz her fırsat bulduğunuzda mahalle ziyaretlerimize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim