Manisa’nın Şehzadeler ilçesi belediye başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi’nden Eylül ayı başında aday adaylığını açıklayan Murat Yörük, çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylığı açıklamasının ardından ilk olarak 67 mahalle muhtarı ile bir araya gelip ilçedeki mahallelerin sorunlarını yerinde tespit eden Yörük, daha sonra da basın mensuplarıyla kahvaltılı programda bir araya geldi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yörük, Manisa’daki basın kuruluşlarını da ziyarete başladı. Yörük bu kapsamda beraberindeki heyetle birlikte Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com’u ziyaret etti. Yörük ve ekibini Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz karşıladı.

Ziyarette yaptığı çalışmalardan bahseden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yörük, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana ilçede sürekli ziyaretler gerçekleştirdiğini ifade ederek sözlerine başladı. Yörük, bu ziyaretlerde Şehzadeler için en iyisi yapmak adına projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını, ilçenin eksiklerini görerek buna göre çözümler geliştirdiklerini söyledi.

Murat Yörük sözlerini şöyle sürdürdü: “Aday adaylığımızı açıkladığımız andan itibaren çalışmalara başladık. Bu anlamda ilk olarak mahalle muhtarlarımızla görüşüp mahallelerdeki eksikleri yerinde tespit etme imkanı bulduk. Allah nasip eder aday gösterilirsek ve görev bize düşerse ilçe için yapacağımız projeleri hazırlıyoruz. Aday gösterildiğimiz andan itibaren de bunları kamuoyuyla paylaşmaya başlayacağız.”

Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz’da Murat Yörük’ün Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulunduğunu da hatırlatarak kendisine çıktığı bu yolda başarı diledi.

Editör: TE Bilişim